Mijn naam is Bas van der Linden.

Sinds 1990 werk ik als installateur van CV installaties, gasleidingen, waterleidingen, afvoeren en sanitair.

In december 2010 heb ik mijn eigen installatiebedrijf opgericht. De wensen van de klant en een nette afwerking staan bij mij voorop. Niet alleen aan het eind van de opdracht maar ook tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden houd ik uw huis zo netjes mogelijk zodat de overlast tijdens de werkzaamheden minimaal blijft.

Voordat ik aan een project begin overleg ik uitgebreid met u over uw wensen en zal u daarbij met deskundig advies bijstaan. Ook een tijdsplanning behoort tot een van de aandachtspunten.

In overleg werk ik ook in de avonduren en in het weekend.

Ik stel aan de hand van ons overleg een plan en vrijblijvend een offerte op.

Bij grote opdrachten zal ik soms genoodzaakt zijn tussendoor te factureren of een aanbetaling vragen voor de materiaalkosten, maar normaal gesproken ontvangt u de factuur na afloop met een betalingstermijn van 14 dagen.

Voor voorbeelden van reeds afgeronde projecten verwijs ik u naar de fotogalerij.