Werkzaamheden

CV Ketels en installaties:
Als u een nieuwe ketel of een geheel nieuwe cv-installatie nodig heeft kunt u contact met mij opnemen. Ik kom de situatie ter plaatse bekijken om u te kunnen voorzien van een passend en deskundig advies. U ontvangt hierna van mij vrijblijvend een offerte. Ook voor onderhoud van nieuwe en bestaande ketels kunt u bij mij terecht.

 

Badkamer en toilet:

 

Nieuwe badkamers

U kunt mij inhuren voor het plaatsen van een complete badkamer of toilet. Ik plaats al het sanitair en meubels van badkamerspeciaalzaken. Ik kan ook zelf diverse merken sanitair, badkamermeubels, douchewanden, radiatoren en accessoires leveren. Aanvullende werkzaamheden, zoals timmerwerk, tegelwerk, stucwerk en elektra kunnen via mij door derden verzorgd worden.

 

Voorbereidend werk

U kunt mij ook inhuren voor het verrichten van alle voorbereidende werkzaamheden voordat er een badkamer wordt geplaatst. U kunt hierbij denken aan zaken als het omleggen van de water- en cv-leidingen, het verplaatsen van de afvoer en het aansluiten of verplaatsen van een radiator. 

 

Renovatie

Indien u uw badkamer of toilet wilt renoveren kunt u mij zowel inhuren om het oude sanitair te verwijderen als voor het plaatsen van de nieuwe badkamer. Beperkte hoeveelheden bouwmateriaal voer ik zelf af.

 

In overleg met u maak ik een plan voor de badkamer of het toilet en stel aan de hand daarvan vrijblijvend een offerte op. In overleg spreken we een startdatum en tijdsplanning af en ga ik aan de slag om uw badkamer of toilet geheel naar wens op te leveren.

 

Overig sanitair:
U kunt mij ook inhuren voor het plaatsen van overig sanitair. U kunt hierbij denken aan het aanleggen van de watervoorziening en afvoer in kapsalons, schoonheidssalons, garages, etc.

 

Keukens:
Voor het aanpassen van het leidingwerk bij de aanschaf van een nieuwe keuken bent u bij mij aan het juiste adres. Aan de hand van het matenplan van de keukenleverancier, zorg ik dat al het leidingwerk op de juiste plaats komt.

 

Vloerverwarming:
Ik verzorg de gehele aanleg van vloerverwarming, zowel als hoofd- of bijverwarming, voor allerlei formaten kamers. 

 

Water en gas:
Ik verricht alle werkzaamheden aan afvoeren en water- en gasleidingen.